СКАНДАЛНО! Непълнолетната щерка на Орхан Мурат лъсна като от филм за възрастни (Снимка)

Не само по-възрастните, но и най-младите почитатели на фолк легендата Орхан Мурат са потресени от визията на малолетната му щерка Сузан.

12-годишното момиче карало бурен пубертет и нямало търпение да порасне по-бързо. Тя прилича на отракана мадама от нощните барове, а не на ученичка! На някои от предизвикателните за възрастта й снимки, които е публикувала в личния си профил във Фейсбук, Сузи позира на 12-сантиметрови токове и полугола. След многобройни доклади за снимки с неподходящо съдържание, профилът на Сузи бе временно закрит от администраторите, пише „Уикенд“.„Може да звучи цинично, но май в този случай добре е, че баща й е сляп”, коментират с недоумение родители в най-популярния сайт у нас „БГ Мама”.

Шестокласничката в частно пловдивско училище била кротко дете до момента, в който през есента на 2014 г. станала популярна с рапърския хит „Мечтай”. За разлика от баща си Орхан Мурат, чието име е емблематично за родния фолк, дъщеря му се е ориентирала към друг музикален стил.

„Правя това, което харесвам”, изповядва житейската си философия Сузи.

„Тя иска да е известна. Младите сега имат по-различна ценностна система. Аз й говоря, но тя не слуша. Просто има характер, има мнение и си ги отстоява. Преследва си целите, а аз помагам с каквото мога”, споделя Орхан.

Сузан

 Източник: HotArena.net
Ако статията ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите. Ще ви бъдем много благодарни.
(Прочетена 1 174 пъти, от които днес 1 пъти)

Leave a Reply