Моника Валериева краде чужди снимки и лъже, че е в Дубай (Снимка)

Моника Валериева явно страда за екзотичните си пътувания до Дубай, които в последно време не може да си позволи.

Моника е взела снимка от профила на рускинята Татяна Орлеанска, която тя е споделила на стената си във фейсбук на 27 март. На 12 април Моника Валериева качи същата снимка, без дори да я обработи или промени нещо по нея. Вероятно целта й е да заблуждава приятелите си, че е в Дубай.

Моника Валериева краде чужди снимки и лъже, че е в Дубай (Снимка)

„Емотиконите, които сподели и, които подсилват това внушение са слънце, сърце, палма, делфин. Все едно е с гадже и се радва на море и слънце, смях! Можеше да измисли нещо по-хитро, а не да се излага като първата селянка, иначе претенциите й са големи“, пише читател на HotArena.

Около името на Моника има затишие от известно време, след слуховете, че е направила трети аборт и отново е сама, защото бащата на бебето, 32-годишния милионерски наследник Христо Врачев, и е бил шута. Преди раздялата обаче тя успя да го одруса здраво за скъпи подаръци, като сама се похвали с колие и обици за над 10 бона. Отделно от това Христо й платил почивка в Дубай.

В началото на годината Мона имаше връзка с бившия на певицата Бони – арабина Раби, който я заведе пак в Дубай. „Много пъти съм била тук, но за пръв път се чувствам като в Рая“, призна си Валериева в социалната мрежа тогава.

Източник: HotArena.net

Ако статията ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите. Ще ви бъдем много благодарни.
(Прочетена 614 пъти, от които днес 1 пъти)

Leave a Reply