Тези жени се снимат отзад и печелят луди пари (Горещи снимки)

Ким Кардашиян със сигурност не е единствената жена с впечатляваща задница, зад нея стоят поне милиони други жени, които превръщат седалищния си мускул в мина за злато.

Запознайте се с Дана и Надя Бруна, които живеят в Маями, и получават над 30 000 долара за снимки на своите дупета, които след това да споделят в Instagram. Дамите признават, че имат най-известните дупета в цялата мрежа и това им плаща много добре.

BM_BELFIE_TWINS_02_2871766a

От снимките си в социалната мрежа, жените са получили и редица предложения за работа и реклами. Двете момичета са родени в Аржентина и решили, че могат да поставят още 3 килограма в дупето си, изсмуквайки мазнините от други части на тялото. Сестрите направили манипулацията при специален лекар в Колумбия, който най-накрая им дал визията, за която мечтаели.

bel8_2871553a

Всичко било направено в името на добрата визия, а и веднъж щом се започне с пластичните операции, връщане назад няма! Известните дупета са с обиколка от 102 сантиметра всяко и са обгрижвани с минимум 150 селфита на ден.

bel2_2871536a

Пластичната хирургия върнала назад дамите с около 90 000 долара, но инвестицията продължава да се изплаща и до днес. Към тунингът на задницата, дамите добавят и тунинг на предницата, който изисква идентична промяна на бюста благодарение на 3 пластични операции. Освен всички съществени промени на външния вид, сестрите предтставят и мобилното приложение „Belfie“, което е разработено специално за кадрите пищните дупета (ще го свалим). Ако още не сте разбрали, един фалшив задник може да има по-високи годишни доходи от вашите. Точно в такъв свят живеем!

bel7_2871550a

Източник: Blitz.bg

Ако статията ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите. Ще ви бъдем много благодарни.
(Прочетена 2 436 пъти, от които днес 1 пъти)

Leave a Reply