Кали и Емануела по ц*ц*! Скриха си само з*рната (Видео)

Фолк певиците Кали и Емануела извадиха на показ всичко.

Двете певици заснеха общ проект, с който анонсираха приемането на Емануела в Пайнер. Видеото предизвика истински фурор в социалните мрежи. Още повече, че фолк певиците бяха по-съблазнителни от всякога.

Емануела, която роди съвсем неотдавна, реши да покаже колкото се може повече от себе си. Изпълнителката събра погледите с пищна гръд, залагайки на рокля, която едва прикриваше зърната на гърдите й.

Зеленоокото изкушение на поп фолка смело показа гърди и бедра, но успя да скрие зърната си. Колежката й Кали пък бе по-дръзка и от това – тя се появи толкова изкусителна и съблазнителна, че остави всички без думи.

Във видеото двете хубавици извършват убийство, след като мъж изневерява на Кали. Певицата доста умело се е отърсила от имиджа на майка и домакиня, и влиза в кожата на убийствено фатална жена.

Кали, която преди година също роди момченце, тотално заряза имиджа на лелка, с който я помним във „ВИП Брадър“. Вместо това певицата се появи в тесни дънки, със секси рокля и гол пъп, а на мъжете буквално им паднаха челюстите, при вида на сексапилния й бюст.

Какво показаха още двете изпълнителки, вижте във видеото.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zx0K3fPlSNA[/youtube]

Източник: HotZona.bg

Ако статията ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите. Ще ви бъдем много благодарни.
(Прочетена 2 132 пъти, от които днес 1 пъти)

Leave a Reply