Моника Валериева пусна кадри по прашки от Париж (СНИМКИ 16+)

Моника Валериева се похвали, че последните дни ги изкарва в Париж в луксозния хотел Риц. Компания й прави нейна приятелка. Всички решиха, че моделката е там с клиент, пише „Хот Арена“.

Тя постна своя снимка от хотелската стая, на която похапва изискана закусна в не толкова изискан външен вид. Видимо станала скоро от сън, Валериева няма нищо против да позира по широка тениска, вероятно мъжка, и оскъдно бельо. Разбира се, фотосът веднага стана хит сред загорелите мъжаги, които я обсипаха с комплименти и неприлични предложения.

Часове след като излязоха твърденията, че Моника е в Париж с неин клиент, тя пусна нещо като отворено писмо до хората и медиите.

В текста тя се оправда, че не била в Париж с клиент, а с мъжа си. Предполага се, че това е гаджето й защото няма данни Валериева да се е омъжила. Възниква въпросът обаче този тайнствен мъж срамува ли се от Моника, защото няма нито една снимка с него.

В писмото си във Фейсбук, Валериева обръща внимание, че било подсъдно да се използва думата клиент. Всъщност в думата клиент няма нищо обидно. Много странно, защо Моника свързва точно тази дума с нещо незаконно. Ето и пълния текст на писмото:

„Хотарена, трябва да сте много щастливи, че ви обръщам внимание. Било то и за минута. Съветвам под-сайчетата да не преписват от Хотарена, че вече един споменал думата – ,,клиент“ е подсъдим! Ако се чудите защо ви обръщам внимание, бих искала да ви помогна и да ви го изясня. Знам, че много хора които без да ме познават и вече не ме харесват, или ме мразят. Когато пишете такива статии вие ги провокирате да бъдат спокойни, щастливи, защото българина обича когато гледа чуждия живот да си казва: ,,Абе тая е за пари, тая няма как да живее така, абе тая е Еди каква си“!!! Впоследствие когато се разбере, че този стандарт е предоставен на мен от бъдещия ми мъж, тогава тези хора са още по-озлобени, че не съм ,,работничка“, как може ,,тая“ да я обичат и т.н! Затова насочете вниманието си към момичета, които се снимат все сами от хотелите, защото, ако забележите от снимките ми, отношението към мен е отношение от мъж към жена, която той обича!“.

1481469082-2544

Източник: Blitz.bg

Ако статията ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите. Ще ви бъдем много благодарни.
(Прочетена 1 141 пъти, от които днес 1 пъти)